Brandstichting asielzoekerscentrum Orangerie in Eindhoven in Bureau Brabant

13 november 2014 om 18:26
nl
De opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht besteden komende week aandacht aan de brandstichting in het toekomstige asielzoekerscentrum De Orangerie in Eindhoven. Volgens de aankondiging van de programma's zijn er aanknopingspunten die de politie met de kijkers wil delen.
Geschreven door

Ruim een maand geleden werd brand gesticht in het pand aan de Castilliëlaan in Eindhoven. Een groep antikraakbewoners moest geëvacueerd worden. De brand bleek volgens de brandweer en politie aangestoken. Dit vermoeden was er al meteen omdat er een sterke benzinelucht in het gebouw hing.
Zeer binnenkort worden zevenhonderd asielzoekers in het voormalige verzorgingshuis in Eindhoven verwacht. In de buurt is weerstand tegen de komst van de vluchtelingen.
Schietpartij Medoclaan EindhovenIn de komende uitzending van Bureau Brabant wordt ook aandacht besteed aan de schietpartij op 4 oktober bij een villa aan de Medoclaan in Eindhoven. Diverse buurtbewoners hoorden schoten en waarschuwden direct de politie. Bij onderzoek in het huis zijn bewakingsbeelden gevonden. En deze beelden worden maandag in de uitzending getoond.
Bureau Brabant wordt maandag om kwart over zes uitgezonden bij Omroep Brabant. Opsporing Verzocht is dinsdag om halfnegen te zien op NPO1.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.