Politie zoekt in kanaal in België naar bewijzen van moord op Eindhovenaar Steve Tompson (39)

13 november 2014 om 21:52
nl
De Vlaamse politie heeft woensdagochtend in het kanaal Bocholt-Herentals in het Belgische Overpelt gezocht naar nieuw bewijsmateriaal in de zaak rondom Steve Tompson uit Eindhoven. Het aspirant-lid van motorclub Satudarah werd eind oktober dood gevonden met meerdere schotwonden.
Geschreven door

Zeer waarschijnlijk is de 39-jarige Tompson vermoord, maar dat kan justitie in België nog niet bevestigen. Het onderzoek is in handen van de Hasseltse afdeling van de Limburgse federale gerechtelijke politie, meldt de Vlaamse krant Het Belang van Limburg.
Er is nog niemand aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de Eindhovenaar. De speurtocht woensdag zou niets opgeleverd hebben, aldus de Vlaamse krant.[YouTube:body:http://youtu.be/ZJ46ZN9nxTo]
Uitvaart TompsonVorige week waren er meer dan honderd leden van Satudarah aanwezig bij de uitvaart van Tompson. Bij de Sint-Petruskerk in Woensel in Eindhoven lieten ze hun motoren ronken. Eerder die dag escorteerden de Satudarah-leden de rouwwagen op weg naar de kerk. Het zware geronk klonk over het plein voor de kerk.
Tompson raakte vrijdag 17 oktober vermist. Hij werd die avond door zijn vrouw naar Leende gebracht om een motor op te halen. Volgens zijn vrouw kregen ze onderweg ruzie, waarna hij uitstapte. Zijn vrouw heeft hem daarna niet meer levend gezien.[Tweet:body:https://twitter.com/RedacteurRippe/status/530322599398871040]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.