Boze NAC-supporters zetten fansite B-Side Rats weer online: ‘We wilden een statement maken’

14 november 2014 om 01:42 • Aangepast 21 november 2020 om 21:36
nl
Na een protestactie van drie dagen staat de supporterswebsite van B-Side Rats weer online. Boze NAC-supporters gooiden de site offline naar aanleiding van de slechte resultaten en onrust binnen de club. “Wij wilden daarom een statement maken”, laten de fans donderdag weten.
Profielfoto van
Geschreven door

De website ging maandag op zwart, vlak na ‘de ronduit waardeloze wedstrijd’ tegen AZ. "We zijn het zat', was te lezen in een verklaring op de site. “Na het nieuws dat NAC er plotseling toch voor kiest het seizoen af te maken met Eric Hellemons, is voor ons de maat vol", schreven de supporters.
Afspraak gemaaktMet name technisch directeur Graeme Rutjes moest het ontgelden. Met algemeen directeur Justin Goetzee is deze week een afspraak gemaakt, laat de fanclub weten. “We gaan met supporters van diverse geledingen met hem om de tafel.”
NAC werd vorig jaar gered door sponsoren, maar is volgens de supporters nog steeds ‘meer dood dan levend’. “Er vallen nog steeds lijken uit de kast, met de Belastingdienst als meest recente voorbeeld. Ook zijn er grote vraagtekens bij de inkomsten, die de club genereert.”

Wachten op privacy instellingen...

'Feeling kwijt'Goetzee liet eerder aan Omroep Brabant weten dat de deur voor supporters openstaat en dat hij best wil uitleggen dat NAC keihard werkt om bijvoorbeeld versterkingen te halen in de winterstop. Dat is volgens B-Side Rats nodig. “De gemiddelde supporter is de feeling met zijn club kwijt.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.