Biggetjes Truitje en Teuntje kunnen weer opgelucht adem halen: hond Odin is terecht

14 november 2014 om 17:17
nl
Onafscheidelijk zijn ze van elkaar, de mini-biggetjes Truitje en Teuntje en hond Odin uit Hedikhuizen. Maar de biggetjes waren in de war, want hun ‘moeder’ Odin was sinds woensdagnacht vermist. Gelukkig is de 'vriendelijke reus' weer terecht: een boer belde vrijdagmiddag de politie omdat de hond rondliep op zijn terrein.
Geschreven door

Margalith de Leeuw, eigenaresse van Odin en de biggetjes, werd woensdagnacht wakker van het gejank van Truitje en Teuntje. “We wonen in een buitengebied en Odin laat zich iedere avond zelf uit. Maar nu kwam hij niet terug en raakten Truitje en Teuntje in paniek”, vertelt Margalith.
NestelenDe biggetjes volgen Odin overal waar hij naartoe gaat in het huis. “Odin is een mannetje, maar de biggetjes zien hem écht als een moeder. Ze nestelen zich ook altijd in zijn mand, onder de warme pootjes van Odin. Truitje was de hele tijd op zoek naar hem. Teuntje had ik naar een vriendin gebracht die ook een grote hond heeft, want zij was helemaal in de war.”
Inmiddels is het biggenduo weer helemaal de oude dankzij de terugkomst van hun baasje, net als zijn baasje Margalith. Die kon Odin vrijdag ophalen bij de boer. "Eind goed, al goed", besluit ze.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.