Video

Vliegtuig vliegt raam studentenflat binnen: 'Er zat toevallig een lading bier in'

14 november 2014 om 16:47
nl
Een studentenflat aan de Boutenslaan in Eindhoven trekt vrijdag veel bekijks: al de hele dag steekt er de staart van een vliegtuig uit het raam. Een foto van het tafereel gaat vrijdag rond op sociale media. Het internet vraagt zich af: wat is er in de flat aan de Boutenslaan aan de hand?
Geschreven door

“Nou, niets ernstigs. Niemand hoeft zich zorgen te maken,” verzekert organisator Rokus Ottervanger, “we houden hier een feest en het vliegtuig is onderdeel van de decoratie.”
Thema: jungleHet bestaan van de flat werd de afgelopen drie jaar gevierd met een themafeestje. Voor het 55-jarige jubileum van het gebouw is groot uitgepakt door de bewoners: naast slingers en netten is het gebouw nu dus ook opgesierd met een rubberen vliegtuig.
Het thema van het feest luidt dit jaar gek genoeg ‘jungle’. Toch hebben de studenten een link met het rubberen vliegtuig gevonden. “Het vliegtuig is hier neergestort en er zat toevallig een lading bier in, dus die gaan we vanavond opdrinken”, aldus Ottervanger.
Het bier staat al koud, vertelt de student en organisator. Volgens hem is iedereen welkom, maar wie wil komen moet er tijdig bij zijn: er is nog maar ruimte voor honderd mensen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.