Van het huwelijk van Albert en Onno rest alleen nog een knipselmap: slechts 25 euro

14 november 2014 om 21:53
nl
Het huwelijk van Albert Verlinde en Onno Hoes mag dan wel voorbij zijn, maar Marktplaats-gebruiker De Knipselaar stroopte de mouwen op en verzamelde maar liefst honderd foto's en artikelen van 'het voormalige droomkoppel'. Hij biedt de knipselmap te koop aan voor 25 euro.
Geschreven door

Het huwelijk van Hoes en Verlinde verkeerde eind vorig jaar al in zwaar weer, toen Hoes zoenend werd gezien met de 24-jarige 'toyboy' Ruud Scheepers. Vorige maand meldde het tweetal een punt te zetten achter hun huwelijk.
Volgens de Knipselaar heeft hij 'een uniek pakket' in de aanbieding. In al die jaren is er genoeg materiaal gepubliceerd over de showbizdeskundige en de burgemeester van Maastricht. "Zorgvuldig verzamelde, verschillende, losse originele artikelen uit dagbladen en magazines van de afgelopen periode."
'Niet meer aan te komen'Volgens de Knipselaar zijn de foto's en documenten uniek: "Er is vrijwel niet meer aan te komen. Naast de emotionele, culturele en/of historische waarde is omgerekend de prijs per artikel ongekend laag." Nu maar afwachten of de Marktplaats-bezoekers dat ook zo zien. Voor 25 euro koop je zeker tien pilsjes.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.