Alweer verdachte autobrand in Geldrop, twee wagens door brand verwoest

16 november 2014 om 12:14
nl
Aan de Beneden Beekloop in Geldrop zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee auto’s door een brand verwoest. De brand in de achterste auto sloeg over op de auto die daarvoor geparkeerd stond. De politie gaat uit van brandstichting en is een onderzoek begonnen.
Geschreven door

Toen de achterste auto vlam vatte, begon deze opeens te rijden. De wagen botste tegen een geparkeerde auto, die daardoor ook in brand vloog. De brandweer was snel aanwezig om de brand te blussen, maar kon niet voorkomen dat beide voertuigen in vlammen opgingen.
Mogelijk pyromaan actiefHet is de derde keer dit jaar dat er in de Beneden Beekloop een autobrand woedde. De afgelopen twee maanden zijn er maar liefst zeven autobranden geweest in Geldrop. De politie onderzoekt of er sprake is van een pyromaan.
Beide eigenaren van de wagens waren aanwezig en zijn ingelicht door de politie. Er kwamen veel hulpdiensten op de brand af, waaronder drie politiewagens en een bluswagen van de brandweer. Nieuwsgierige kijkers werden door de politie op afstand gehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.