Buurmannen vechten met inbrekers en voorkomen autodiefstal in Tilburg

16 november 2014 om 14:02
nl
Twee Tilburgers van 24 en 27 jaar zijn zondagochtend opgepakt, omdat zij een auto probeerden te stelen en twee mannen mishandelden. Dat gebeurde rond zeven uur 's ochtends in de Jan van Gestelstraat in Tilburg.
Geschreven door

Een echtpaar werd wakker van een autoalarm. De man ging meteen buiten kijken en ondertussen belde zijn vrouw de politie. Toen de man bij zijn auto aankwam kreeg hij meteen klappen en schoppen van twee mannen.
Buurman schoot te hulpEen buurman schoot te hulp en probeerde de inbrekers van de man af te halen. Als dank kreeg de buurman een aantal klappen tegen zijn hoofd.
Toch kreeg de buurman een van de twee inbrekers te pakken. De ander rende weg richting de Bokhamerstraat, maar de politie wist uiteindelijk beiden te arresteren. De buurman hield een hoofdwond over aan het geweld. Hij is nagekeken in het ziekenhuis.
Inbreker gewondDe eigenaar van de auto is naar een huisartsenpost gegaan voor onderzoek. Een van de inbrekers is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn, is niet duidelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.