Zeker dertig vaten met drugsafval gedumpt in Rijen

16 november 2014 om 15:53 • Aangepast 21 november 2020 om 21:33
nl
Aan de N282 in Rijen heeft de brandweer zondagmiddag rond halfdrie 32 vaten gevonden met zeer waarschijnlijk drugsafval. In elk vat zit ongeveer 25 liter aan drugsafval.
Profielfoto van
Geschreven door

Een adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer werd opgeroepen. De brandweer kwam ter plekke en heeft metingen verricht. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de vaten opgeruimd.
De politie heeft de omgeving afgezet met rood-witte linten. Er was niemand in de buurt toen de vaten werden gevonden. De politie is een sporenonderzoek begonnen. Eerder zondag werden er al vaten gevonden aan de Hoevenseweg in Tilburg.

Wachten op privacy instellingen...

En zaterdagmiddag werden er nog vaten met vloeistof gevonden op een particulier terrein aan de St. Maartenstraat in Oud Gastel. Mogelijk gaat het om drugsafval, meldt de gemeente.
Vaker drugsdumpingenDe regio Tilburg is de laatste maanden veelvuldig het toneel van dumpingen. Zo rolde de politie recentelijk een drugslab op en vonden agenten op vijf plekken vaten met drugsafval. De politie onderzoekt nog of er een verband is.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.