Oranje Zwart nieuwe koploper na winst op Den Bosch, hockeymannen Tilburg& Push verliezen

16 november 2014 om 17:56
nl
De hockeymannen van Oranje Zwart hebben zondagmiddag met 4-2 van Den Bosch gewonnen. Door de winst en het verlies van concurrent Kampong in Rotterdam (1-2) gaat de Eindhovense hockeyclub nu aan kop in de hoofdklasse heren. Tilburg ging in eigen huis onderuit tegen Amsterdam: 2-3. Push wist tegen Hurley niet te winnen en blijft hekkensluiter.
Geschreven door

Den Bosch staat nu op de achtste plek in de hoofdklasse heren, Tilburg staat voorlaatste.
Oranje Zwart – Den Bosch 4-2Oranje Zwart was in eigen huis veel te sterk voor Den Bosch. Toch waren het de Bosschenaren die op voorsprong kwamen door een treffer van Jonas Gomoll (25', sc). In de tweede helft wist Oranje Zwart wel op voorsprong te komen door Bob de Voogd (45') en Gabriel Dabanch (54').
Sebastian Dockier (58', sc) wist de Bosschenaren weer snel op gelijke hoogte te brengen. Daarna was het Mink van der Weerden die zorgden door de genadeslag door een strafbal (60') en een strafcorner (68') te benutten. Door de winst gaat Oranje Zwart aan kop in de hoofdklasse, Den Bosch staat op plek acht.  
Tilburg – Amsterdam 2-3Geen punten voor Tilburg in de thuiswedstrijd tegen Amsterdam. De Tilburgers kwamen wel op voorsprong door een strafcorner van Tim Swaen (17'). In de tweede helft wist Amsterdam uit te lopen door doelpunten van  Mirco Pruyser (38', sc), Santi Freixa (58') en Justin Reid-Ross (64').
Michiel de Leeuw (69') wist vlak voor tijd nog wat terug te doen voor de Tilburgers. Tilburg staat nu voorlaatste in de hoofdklasse heren.
Hurley – Push 3-0In Amstelveen wist Push wederom geen punten te pakken. Het enige punt dat de club uit Breda dit seizoen pakte was thuis tegen Hurley. De hockeyers uit Amstelveen wonnen met 3-0 door doelpunten van Kenny Bain (42'), Victor Plat (63') en Maarten Nyst (68'). Door het verlies blijft Push hekkensluiter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.