Destil Trappers oppermachtig tegen Herentals, Dolphin Kemphanen verliest van Laco Eaters

16 november 2014 om 21:43 • Aangepast 21 november 2020 om 21:33
Destil Trappers heeft zondagavond ruim gewonnen van het Belgische Herentals. In eigen huis werd het 9-0 voor de Tilburgers. Al na vier minuten stonden de Tilburgers met 3-0 voor. Dolphin Kemphanen ging met 4-2 onderuit tegen Laco Eaters.

Vrijdag verloor Destil Trappers nog van UNIS Heerenveen. Zaterdag ging Dolphin Kemphanen onderuit tegen Heerenveen.
Destil Trappers - Herentals 9-0 Al na vier minuten stond Destil Trappers met 3-0 voor. Kris Hogg, Diederick Hagemeijer en Jurryt Smid zorgden voor de snelle openingstreffers. Doelpunten van Maarten Brekelmans en Bob Teunissen zorgden dat de stand na de eerste periode 5-0 was.
In de volgende periodes wisten de Belgen niets meer terug te doen. Peter van Biezen scoorde in de tweede periode de 6-0. Jurryt Smid, Jeffrey Melissant en Kris Hogg wisten in de derde periode het net te vinden waardoor de wedstrijd in 9-0 eindigde.

Laco Eaters - Dolphin Kemphanen 4-2In Geleen was Laco Eaters te sterk voor Dolphin Kemphanen. Na de eerste periode stond Laco Eaters al met 3-0 voor door doelpunten van Mario Mjelleli, Adam Hartley en Dave van Mol.
In de tweede periode werd niet gescoord. Pas in de derde periode wisten de Eindhovenaren iets terug te doen. Nick Verschuren scoorde twee keer. Daarna was het Tom Marx van Laco Eaters die de 4-2 eindstand op het scorebord zette.