Twee agenten afgevoerd na melding van 'vreemde lucht' op Laarakkers in Oisterwijk

17 november 2014 om 07:51 • Aangepast 21 november 2020 om 21:33
nl
Politie en brandweer zijn maandagochtend vroeg uitgerukt naar bedrijvenpark Laarakkers in Oisterwijk. Ze kwamen af op een melding van een vreemde lucht die op het bedrijventerrein zou hangen. Twee agenten die hun auto hadden geparkeerd aan de Heusdensebaan in Oisterwijk zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Zij hadden de vreemde lucht ingeademd.
Profielfoto van
Geschreven door

Na uitgebreid onderzoek en metingen in de buurt is volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio niks gevonden. En met de twee agenten gaat het volgens een politiewoordvoerder goed.
Voorbijkomende treinDe melding van de vreemde, indringende lucht werd maandagochtend vroeg gedaan door surveillerende agenten. Omdat uit metingen niks is gebleken, gaan de hulpdiensten er nu vanuit dat de geur mogelijk van een trein kwam die voorbijreed.
Een ooggetuige die rond zes uur maandagochtend ter hoogte van de kruising Nicolaas van Eschstraat/Kuijperstraat in Oisterwijk stond, had het over vijf politiewagens en vier wagens van de brandweer die ter plekke waren. Een specialist gevaarlijke stoffen van de brandweer begon daar rond die tijd met het doen van metingen. Iets na zeven uur maandagochtend was hij hiermee klaar.
Uitgebreide zoektochtAan de Oisterwijksedreef in de buurt van het bedrijventerrein in Oisterwijk waren agenten maandagochtend vroeg bezig met lampen om de berm af te speuren. Ook werden zandpaden en boerenschuren in de buurt afgezocht. Hiermee werd rond zeven uur maandagochtend gestopt. Er werd niks gevonden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.