Video

Gevonden brandend lichaam in bos Sparrenrijk Boxtel is van een man, politie gaat uit van misdrijf

17 november 2014 om 17:53 • Aangepast 21 november 2020 om 21:33
nl
Aan de Molenwijkseweg in Boxtel is maandagochtend een dode man gevonden. Een wandelaar meldde om kwart voor acht dat er een lichaam in brand stond in het bos Sparrenrijk waar hij zijn hond uitliet. Toen de politie en brandweer ter plekke kwamen, was het slachtoffer al overleden. Later werd duidelijk dat het om een man ging.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens een ooggetuige heeft de brandweer het lichaam geblust met een blusdeken. Op een nabijgelegen parkeerplaats zijn volgens een politiewoordvoerder twee schoenen gevonden. Onderzocht wordt of deze van het slachtoffer zijn.

Waarschijnlijk misdrijfDe politie gaat volgens een woordvoerder 'gezien de omstandigheden' uit van een misdrijf. Op de specifieke omstandigheden wil hij verder niet ingaan. Ook is de identiteit van de man nog onbekend.
Het bosgebied en de parkeerplaats in de buurt zijn afgesloten voor sporenonderzoek door de technische recherche. Dit gaat volgens een woordvoerder nog uren duren.

PolitiehelikopterEr cirkelde maandagochtend een politiehelikopter boven het gebied voor het maken van luchtopnamen. De melding van de vondst kwam om halfnegen maandagochtend binnen bij de politie.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.