Twee keer Guus Meeuwis en één keer Gers Pardoel bij genomineerden 100% NL Awards

17 november 2014 om 11:40
nl
Brabanders opgelet! Wil je dat een Brabander een 100% NL Award binnensleept, dan is het nu stemmen geblazen! En dat kan maar liefst drie keer. Want bij de genomineerden prijkt twee keer Guus Meeuwis en één keer Gers Pardoel op het stembiljet.
Geschreven door

Gelukkig zijn de twee Tilburgse artiesten in een andere categorie genomineerd, dus ze zitten elkaar niet in de weg. Meeuwis is genomineerd voor de 100% NL Award in de categorieën 'Artiest van het Jaar' en 'Album van het Jaar' met Hollandse Meesters. Gers Pardoel doet mee voor de prijs voor de 'Hit van het Jaar' voor Louise.
[YouTube:body:http://youtu.be/EV2b2O_5PX0]
De concurrentie is groot. Vooral het gelegenheidsduo The Common Linnets gooit nu al hoge ogen door in alle vier de categorieën genomineerd te zijn. Maar liefst zes artiesten zijn in drie categorieën genomineerd, namelijk Miss Montreal, Nick& Simon, BLØF, Jan Smit, Nielson, Dotan,
Stemmen op die Brabo's!Het publiek kan vanaf maandag tot zondag 4 januari stemmen. De 100% NL Awards worden volgend jaar op dinsdag 3 februari voor de zesde keer uitgereikt. Aan Guus en Gers natuurlijk. Daar rekenen we op.
Stemmen dus op die Brabanders! Doen! Nu!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.