Overleden man Geldrop is Pool (32): 'Hij moet uren gewond door Geldrop hebben gelopen'

17 november 2014 om 19:27
nl
De man die vorige week zwaargewond werd gevonden in Geldrop moet uren gewond door het dorp gelopen hebben. Het gaat om de 32-jarige Pool Michal Melka. Dat maakte de politie maandagavond bekend in opsporingsprogramma Bureau Brabant.
Geschreven door

Michal Melka werd woensdag gevonden in bosjes aan de Goorstraat. Hij overleed een dag later in het ziekenhuis. De politie houdt nog altijd rekening met een misdrijf.
Getuigen gezochtDe politie weet de naam van het slachtoffer, maar is toch nog op zoek naar meer details. Zijn auto, een zwarte Audi A4, is nog altijd spoorloos. Ook wil de politie graag weten waar de man woonde en werkte.
Melka heeft meerdere tatoeages, waaronder een opvallend exemplaar in zijn nek. Daar staat het gezicht van een vrouw afgebeeld. Verder droeg hij sneakers van het merk Adidas en een zwarte trui met daarop de afbeelding van een wolfachtige.
Mensen die de politie meer kunnen vertellen over het slachtoffer kunnen bellen naar 0900-8844.
Gevonden in bosjesEen voorbijganger ontdekte woensdag het slachtoffer in de bosjes bij het riviertje De Dommel en meldde dat bij de politie. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse gereanimeerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.