Kookboek 'Koken met het beste van Brabantse bodem': chefkoks aan de slag met Brabantse producten - Omroep Brabant

Kookboek 'Koken met het beste van Brabantse bodem': chefkoks aan de slag met Brabantse producten

17 november 2014 om 19:32
De beste recepten met Brabantse producten. Die zijn opgetekend in het kookboek 'Koken met het beste van Brabantse bodem'. Schrijfster Ilse Reeuwijk ging in Brabant op zoek naar de lekkerste producten. Vervolgens gingen vier Brabantse chefkoks er mee aan de slag. Het boek werd maandag officieel gepresenteerd. "Het was heel hard werken, maar het resultaat is echt heel mooi."
Geschreven door

Samen met fotograaf Jeroen van Eijndhoven keek Ilse Reeuwijk rond op Brabantse boerderijen. En met succes. "Nu is er een echt Brabants kookboek met alleen maar streekproducten."
Recepten, columns en meerGedeputeerde Yves de Boer overhandigde het boek maandag aan schrijfster Ilse Reeuwijk bij Natuurlijk Tomaat, één van de streekproducenten die in het boek is uitgelicht. Op haar beurt overhandigde Reeuwijk het boek aan de vier Brabantste chefkoks die aan het boek hebben meegewerkt.
Ralph Blaakenburg (Auberge du Bonheur, Tilburg), Maarten Camps (Wolfslaar, Breda), Edwin Kats (Noble, Den Bosch) en Evert Thielen (De Gertruda Hoeve, Son en Breugel) gingen met de Brabantse producten aan de slag om echte Brabantse recepten te maken. Naast recepten en foto's zijn er ook columns en verhalen in het boek te vinden. [Tweet:body:https://twitter.com/FaanenFM/status/534385547301896192]

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...