Frans Bauer is ziek en moet rust houden, concerten uitgesteld

17 november 2014 om 20:56
nl
De show die Frans Bauer komende donderdag zou geven in Groningen is afgelast. De MartiniPlaza, waar hij zou optreden, zegt dat de volkszanger ziek is en dat de kaartverkoop voor de show daarom is stopgezet.
Geschreven door

Frans Bauer annuleerde zaterdag zijn show in Almelo wegens ziekte. Naar verluidt zou de zanger uit Fijnaart vrijdag in Nijmegen al grieperig zijn geweest.
Ziek of vermoeid?Het is niet helemaal duidelijk wat Bauer mankeert. Duidelijk is wel dat zijn stem is aangetast. Op de websites van de theaters in Almelo en Groningen staat dat de zanger ziek is.
De Belgische krant Het Laatste Nieuws heeft het over vermoeidheid 'die is gaan wegen op zijn stem'.
Een maand geen optredensDe Vlaamse zangeres Dana Winner met wie Frans komend weekend zou optreden, zegt op haar website dat Frans tien dagen rust kreeg voorgeschreven. De dubbelconcerten met Dana Winner in Hasselt en Oostende worden daarom met een maand opgeschoven.
Ook de Nederlandse shows zijn uitgesteld, maar nieuwe datums zijn nog niet bekend gemaakt. Met de fans die voor de shows in Almelo en Groningen al een kaartje hebben gekocht, wordt contact opgenomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!