Zware ochtendspits in Brabant door ongelukken op ondermeer A27, A50 en A58

18 november 2014 om 08:57
nl
Op verschillende snelwegen in Brabant stonden dinsdagochtend tussen acht en negen uur enorm lange files door ongelukken. De Verkeersinformatiedienst meldde stilstaand verkeer op onder meer de A27, A16, A4, A58 en A50. Na negen uur namen de files af.
Geschreven door

Op de A27 ter hoogte van Werkendam was de linkerrijstrook dicht vanwege een ongeval. Tussen Geertruidenberg en Werkendam stond rond kwart over acht 's ochtends zeventien kilometer file. Na halfnegen nam de file geleidelijk af.
A16 en A4Dat was ook het geval op de A16 tussen Breda-Noord en knooppunt Klaverpolder. Daar stond rond acht uur een file van meer dan tien kilometer. Door een ongeluk tussen Zevenbergschen Hoek en knooppunt Klaverpolder werden twee rijstroken afgesloten. Inmiddels is de weg weer vrij en en is de file grotendeels opgelost.
Op de A4 stond rond acht uur een flinke file tussen knooppunt Zoomland en Markiezaat. Rond kwart voor negen reed het verkeer weer door.
A50 en A58 Ook in het oosten van de provincie was het aansluiten in de files. Op de A50 tussen Sint-Oedenrode en Son en Breugel was de linkerrijstrook dicht door een ongeluk. Er stond rond kwart over acht veertien kilometer file. Verkeer richting Eindhoven werd omgeleid via Den Bosch. De file op de A50 nam na negen uur af.
Op de A58 tussen Breda en Eindhoven stond er op verschillende plekken file. Vanuit Vlissingen richting Bergen op Zoom was er een opstopping tussen knooppunt De Poel en Markiezaat.
A59 en A2Op de A59 stond tussen Made en knooppunt Zonzeel een file. Rond halfnegen was die ongeveer zes kilometer lang. Daarna nam de file in lengte af.
Dat was ook zo op de A2. Rond halfnegen was daar nog flink wat vertraging. In de ochtendspits werden er files gemeld tussen Maarheeze en knooppunt Leenderheide en tussen Sint-Michielsgestel en Rosmalen en Sint-Michielsgestel en knooppunt Empel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.