Video

Angst regeert in Médoclaan in Eindhoven na schietpartij: ‘Ik heb er buikpijn van’

18 november 2014 om 13:37
nl
In de Médoclaan in de Eindhovense wijk Achtse Barrier zit de schrik er goed in bij de bewoners na de schietpartij met leden van motorclub No Surrender. Op zaterdag 4 oktober was er op klaarlichte dag een schietpartij bij een villa in de Médoclaan. De heftige beelden daarvan waren maandag te zien in Bureau Brabant.
Geschreven door

Wie de beelden bekijkt ziet mannen die in het rond schieten. “Ik zat in de tuin wat te drinken toen ik de schoten hoorde”, zegt een vrouw. Ze rende het huis in. “Ik moet er niet aan denken dat de kogels door de schutting waren gekomen, ik heb er nog buikpijn van.”
[YouTube:body:http://youtu.be/Z0Livo71KS0]
Een en al ellende“Sinds die mensen in de villa wonen is het één en al ellende hier”, zegt een buurman. Veel bewoners klagen over overlast. Zo branden er 's avonds felle schijnwerpers bij de villa en heeft de hond lange tijd dag en nacht geblaft.
Ook bij andere buurtbewoners zit de schrik er goed in. De angst is vooral dat er een nieuw schietincident komt. Mensen zijn er van overtuigd dat er een vervolg komt en dat de leden van No Surrender weer terug komen. Veel mensen doen hun voordeur overdag op slot en durven 's avonds de hond niet meer uit te laten.
Bewoonster van villa reageertDe bewoonster van de villa zegt ook erg geschrokken te zijn van de schietpartij. Zij was niet thuis toen het gebeurde en zegt geen idee te hebben wat de aanleiding was voor de schietpartij.
“Ik zat maandagavond met de kinderen televisie te kijken en zag de beelden. Ik schrok me rot, want ik wist niet dat de beelden op tv zouden komen. Dat had de politie wel eens mogen zeggen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.