Klaas Otto, president motorclub No Surrender uit Zundert: ‘Onze club is kapot’

19 november 2014 om 08:56
nl
De president van No Surrender, Klaas Otto uit Bergen op Zoom, is geschokt over het nieuws dat leden van zijn motorclub betrokken zijn geweest bij een schietpartij aan de Médoclaan in Eindhoven. Dat zei de Eindhovense misdaadjournalist John van den Heuvel dinsdagavond in RTL Boulevard.
Geschreven door

Volgens Van den Heuvel liet de baas van No Surrender zich ontvallen: "Onze club is eigenlijk kapot nu."
No Surrender betrokken bij schietpartijOtto reageerde aangeslagen op de beelden van de wilde schietpartij die te zien waren bij Opsporing Verzocht en Bureau Brabant. Op bewakingsbeelden uit de Eindhovense Médoclaan is duidelijk te zien dat de meeste van de zeven aanvallers de herkenbare zwartleren hesjes dragen met het logo van de motorclub.
De groep mannen komt aan bij de villa, waarna er een woordenwisseling ontstaat met twee mannen die uit de villa komen. Even later wordt over en weer geschoten.
Uit de club gezetOtto heeft aangekondigd dat de betrokken leden hoe dan ook uit de club zullen worden gezet, wat hun argumenten ook zijn om dit te doen.
No Surrender is dinsdagavond in spoedvergadering bij elkaar in het hoofdkwartier in Zundert om de ontstane situatie te bespreken, zei Van Den Heuvel in RTL Boulevard.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.