Bewakingsbeelden met dader van zware mishandeling 69-jarige man te zien in Opsporing Verzocht

18 november 2014 om 21:55
nl
Bij het tv-programma Opsporing Verzocht zijn dinsdagavond bewakingsbeelden getoond van de zware mishandeling van een 69-jarige man in Bergen op Zoom, begin oktober. Een agressieve scooterrijder sloeg de man een gebroken neus, gebroken jukbeenderen en gekneusde ribben, toen de man er wat van zei dat de scooterrijder daar niet mocht rijden.
Geschreven door

Zijn kunstgebit en gehoorapparaat werden later op straat teruggevonden. De dader is duidelijk te zien op de beelden.
Niet rijden in voetgangerstunnelHet slachtoffer liep op 2 oktober over de Parallelweg in Bergen op Zoom door de voetgangerstunnel naar het Stationsplein. Toen de scooterrijder voorbijreed zei de man tegen hem dat hij er niet mocht rijden en moest afstappen.
Daarop stopte de scooterrijder, stapte af en sloeg op de man in. Ook toen het slachtoffer op de grond lag, bleef de dader op hem inschoppen en slaan. Uiteindelijk ging hij er op de scooter vandoor.
Zwaar geëmotioneerdHet slachtoffer en zijn vrouw waren te zien in de uitzending. Ze zijn nog altijd zwaar geëmotioneerd over de brute mishandeling.
Op de bewakingsbeelden is te zien dat het gaat om een getinte jonge man. Zijn haren zijn van achter en aan de zijkanten kort opgeschoren. Verder droeg hij een donkerblauwe bodywarmer met daaronder een roze polo met blauwe biezen.
Dader uit Bergen op ZoomDe man heeft het slachtoffer zo zwaar mishandeld, dat hij bloed aan zijn handen moet hebben gehad. Volgens de politie is het niet uitgesloten dat hij een vechtsport beoefent.
De politie vermoedt dat de dader uit Bergen op Zoom komt, omdat hij zijn scooter heel makkelijk tussen de poortjes bij het station manoeuvreerde. "Dat heeft hij waarschijnlijk eerder gedaan", aldus een politiewoordvoerder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.