Vermoedens verontruste inwoners bevestigd: brand in flat Den Hoorn Veldhoven blijkt aangestoken

18 november 2014 om 21:58
nl
De bewoners van appartementencomplex Den Hoorn in Veldhoven hebben gelijk gekregen: de brand die vorige week in de flat woedde, blijkt aangestoken. Dat laat de politie weten. De inwoners van het complex aan het Hagerpad zijn tijdens een bijeenkomst op de hoogte gebracht van het nieuws.
Geschreven door

De politie heeft nog geen dader in het vizier.
Extra maatregelenVorige week lieten de bewoners al weten dat ze willen dat de politie en de brandweer extra maatregelen nemen om de veiligheid weer te garanderen. Ze gaan er bij de verhuurder ook op aandringen om het pand te bewaken met extra camera’s. Het is niet de eerste keer dat het complex werd getroffen door brand.
Een paar jaar geleden was er brand in de parkeergarage onder het complex. De schade was toen groot. Bij die brand ging een aantal auto's verloren. Ook toen hield de politie rekening met brandstichting.[YouTube:body:http://youtu.be/qI8h7cEzCuU]
'Ik slaap niet meer'De bewoners zijn er intussen niet gerust op. De brand van vorige week zorgde voor flinke paniek. Uiteindelijk ging het om een brand in een berging. “Ik slaap niet meer omdat ik ongerust ben", vertelde een bewoner vorige week aan Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.