Chalet Fontaine in Kaatsheuvel maakt doorstart na spraakmakend faillissement

19 november 2014 om 06:59
nl
Partycentrum Chalet Fontaine in Kaatsheuvel maakt een doorstart. Dat meldde het bedrijf dinsdagavond op Facebook. Daar staat dat de curator er na diverse onderhandelingen in is geslaagd een partij te vinden die het bedrijf weer op de kaart wil zetten. Het gaat om horeca-ondernemers Timo en Danny Veenendaal uit Amersfoort.
Geschreven door

De broers hebben al zeven partycentra in Midden-Nederland. Chalet Fontaine wordt hun eerste in Brabant. “We zijn trots dat we in Brabant mogen starten”, schrijven ze op Facebook.
DiefstalBegin maart viel het doek voor Chalet Fontaine na een geruchtmakende diefstal van de kluis met carnavalsopbrengsten. Daar zat zo’n 70.000 tot 80.000 euro in. Ook consumptiemunten en een boekingssysteem voor feesten en partijen lagen in de kluis opgeborgen.
De diefstal zorgde ervoor dat reserveringen terugliepen. Reden voor toenmalig eigenaar Luuk Broos om een faillissement aan te vragen.
Twee formulesDe gebroeders Veenendaal gaan op dezelfde manier door als hun voorganger, al komt er naast de luxere feesten ook een ‘basic variant’ in de voorste zaal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.