Topmodel Apollonia van Ravenstein uit Geldrop deelde de lakens met Jack Nicholson

19 november 2014 om 12:31 • Aangepast 21 november 2020 om 21:30
nl
De Geldropse schone Apollonia van Ravenstein heeft het bed gedeeld met filmster Jack Nicholson. Dat blijkt uit de biografie van de ex van Nicholson, de actrice Anjelica Huston.
Profielfoto van
Geschreven door

Huston had in de jaren zeventig en tachtig een relatie met Nicholson. In haar autobiografie doet de Hollywoodster een boekje open over de capriolen van haar geliefde.
Spannende avondBegin jaren zeventig had Van Ravenstein, een van de eerste Nederlandse supermodellen, een spannende avond met de bekende filmster. Huston was bepaald niet te spreken over de onenightstand van Apollonia en haar Jack.
De Hollywoodster was bevriend met het Nederlandse topmodel, maar deze vriendschap werd abrupt beëindigd toen ze achter het avontuurtje van de twee kwam. Nicholson bleek dezelfde nacht ook het bed te hebben gedeeld met Huston.
Mick JaggerHet is niet de enige beroemdheid waarmee Van Ravenstein een leuke avond heeft beleefd. Ook Mick Jagger viel voor haar charmes.
Apollonia van Ravenstein was een bekend fotomodel in de jaren zeventig en tachtig. In 1986 speelde ze in de film Flodder. Vanwege haar Brabantse tongval werd haar stem in de film toen nagesynchroniseerd.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.