Makelaars van kantoor naast opgeblazen pinautomaat Berlicum: ‘Het is open huis vandaag’

19 november 2014 om 11:08 • Aangepast 21 november 2020 om 21:30
nl
Het kantoor van Brouwers Honselaar Makelaars in Berlicum liep flinke schade op na de ramkraak dinsdagnacht op een pinautomaat naast het kantoor. Toch blijven makelaars George Honselaar en Jacques Brouwers er nuchter onder. “We zijn vandaag gewoon open.”
Profielfoto van
Geschreven door

De hele hoek van de achterkant van het kantoor ligt in puin. Brokstukken liggen op de vloer, een muur is ontzet en een kast volledig verwoest. “Maar de balie is ongeschonden, net als de rest aan de voorkant van het kantoor. Dus we kunnen woensdag toch werken.”
'Gelukkig niemand gewond'“Het is open huis”, grapt een van de makelaars nog. Zowel Jacques als George ging dinsdagnacht direct naar kantoor toen bekend werd dat een ramkraak was gepleegd. “We zijn geschrokken, maar gelukkig is niemand gewond geraakt”, vertellen de mannen tegen Omroep Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

“Ik werd vannacht wakker van de flinke klap”, vertelt een buurtbewoner. De moeder van Jacques woont boven het kantoor. Zij schrok ook wakker van de enorme klap, waarna ze halsoverkop haar woning moest verlaten. “Rond halfzes mochten we weer terug naar onze woning, maar de schade aan het kantoor is groot. We zijn er de hele nacht mee bezig geweest.”
Ouderen in appartementenBoven het pand waar de kraak is gepleegd zijn diverse appartementen. Daar wonen voornamelijk ouderen. Aan de woningen is geen schade.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.