Spectaculaire beelden schietpartij met No Surrender-leden Eindhoven leveren ongeveer twintig tips op

19 november 2014 om 14:14
nl
De spectaculaire bewakingsbeelden van de schietpartij in de Médoclaan in Eindhoven, die uitgezonden werden in het opsporingsprogramma Bureau Brabant, hebben de politie ongeveer twintig tips opgeleverd. Bij de schietpartij waren leden van motorclub No Surrender betrokken.
Geschreven door

Begin oktober veranderde de Médoclaan even in het wilde westen toen een villa werd beschoten. Op de bewakingsbeelden is te zien dat een groep van zeven mannen aankomt bij de villa.
Een aantal van hen droeg de herkenbare zwartleren hesjes met het logo van de motorclub achterop. Er ontstond een woordenwisseling tussen de groep en twee mannen die uit de villa kwamen. Even later schoten beide partijen over en weer.
[YouTube:body:http://youtu.be/Z0Livo71KS0]
Brand OrangerieOver de brandstichting bij de Orangerie in Eindhoven kreeg de politie zeven tips. In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 oktober werd het voormalige bejaardenhuis aan de Castiliëlaan in brand gestoken. In het pand komen 700 asielzoekers.
[YouTube:body:http://youtu.be/yJy_ihTShj4]
De daders liepen de bewuste avond met twee jerrycans gevuld met benzine naar een nooddeur aan de achterkant van het gebouw. Ze braken de nooddeur open en goten de benzine in het gebouw. Dat staken ze vervolgens aan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.