Drugslab Jules Verneweg in Tilburg: opnieuw twee verdachten vast

19 november 2014 om 15:48
nl
De politie heeft opnieuw twee mannen gearresteerd voor betrokkenheid bij een drugslab dat vorig jaar aan de Jules Verneweg in Tilburg werd gevonden. Het gaat om een 40-jarige Tilburger en een 34-jarige man uit Venlo. De verdachten meldden zich woensdagochtend op een politiebureau in Tilburg. Vorige maand pakte de politie in deze zaak al twee leden van motorclub Satudarah op.
Geschreven door

Het drugslaboratorium werd op dinsdag 16 april 2013 gevonden in een bedrijfsverzamelgebouw. Het lab werd niet meer gebruikt. Wel werden gevaarlijke chemicaliën gevonden die nodig zijn voor de productie van synthetische drugs.
Man al eerder opgepaktDe man uit Venlo die woensdag werd opgepakt, werd op 6 februari ook al voor betrokkenheid bij het drugslab gearresteerd. Na verhoor werd hij vrijgelaten.
Onderzoek van de recherche leverde nieuwe informatie op. In oktober werden de twee motorclubleden gearresteerd. De politie wilde toen ook de twee mannen uit Tilburg en Venlo oppakken, maar zij waren tot woensdagochtend nergens te vinden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.