Illegaal laten parkeren voor Eindhoven Airport in Son kost EazzyPark boete

19 november 2014 om 16:54
nl
EazzyPark heeft van de gemeente Son en Breugel een dwangsom van 15.000 euro per week gekregen. Het bedrijf biedt tegen de regels parkeerruimte aan reizigers van Eindhoven Airport. Voor de klanten is dit goedkoper dan parkeren bij de luchthaven.
Geschreven door

EazzyPark verzorgt de service al meer dan een jaar illegaal aan de Ekkersrijt in Son. Elders zou het bedrijf wel aan de regels voldoen. EazzyPark maakt echter geen aanstalten te verhuizen en blijft de parkeerlocatie exploiteren.
Dreigen met boeteIn oktober dreigde de gemeente voor het eerst met een boete toen bleek dat EazzyPark zijn activiteiten had uitgebreid. Vorige week was er nog steeds geen eind gekomen aan de illegale praktijken en werd de dwangsom definitief.
De boeteregeling gaat 19 december in, mocht het bedrijf zijn activiteiten nog niet hebben stopgezet. EazzyPark krijgt hiervoor een maand de tijd en kan nog bij de gemeente bezwaren indienen. Gedurende de behandeling hiervan, moet het bedrag betaald worden. Uitstel kan alleen mogelijk zijn wanneer de rechtbank wordt ingeschakeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.