Brandende auto tegen gevel exclusieve autozaak in Oirschot, ramkraak of aanslag nog onduidelijk

21 november 2014 om 13:25
nl
Tegen de gevel van een autozaak die exclusieve auto's verkoopt in Oirschot is vrijdagochtend een brandende auto gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf, maar wil niet zeggen of het om een ramkraak of een aanslag gaat.
Geschreven door

Het gaat om Carstore aan de Moorland in Oirschot, waar tegen halfvijf brand uitbrak. Op dat moment stond er een brandende auto in de deuropening van de zaak met exclusieve auto's. Carstore verkoopt onder meer Fisker, Aston Martin en Rolls Royce.
Door de brand stond het gebouw vol met rook. De brandweer ventileerde de ruimtes van de autozaak en zaagde onder meer het dak open. Een tweede auto vloog ook in brand, maar onbekend is hoe groot de schade precies is.
Vermoedelijk ramkraakDe brandende auto stond zo opvallend bij de deuropening van de autozaak, dat er vermoeden van een ramkraak is. Dit werd overigens ter plekke niet bevestigd.
Hulpdiensten hebben onderzoek gedaan. Het is niet bekend of er iets is gestolen. Er is nog niemand aangehouden, aldus een politiewoordvoerder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.