Avondje NAC nog spannender: seksshop Pabo brengt geel-zwarte NAC-lingerie uit - Omroep Brabant

Avondje NAC nog spannender: seksshop Pabo brengt geel-zwarte NAC-lingerie uit

21 november 2014 om 17:23
Het avondje NAC wordt voortaan nog spannender. Pabo, de grootste online seksshop van Europa, heeft voortaan ook pikante NAC-lingerie in het assortiment. Het sexy ondergoed is speciaal ontworpen en, uiteraard, uitgevoerd in de geel-zwarte clubkleuren. "Als NAC verliest, kan de supporter altijd nog troost zoeken bij zijn vrouw in passende lingerie."
Geschreven door

Pabo werd in juli sponsor bij NAC en kondigde meteen aan met de campagne 'Verras je partner' het voetbal wat spannender te maken. Daarom komt de online seksshop nu met speciale NAC-lingerie. "Mannen zijn het grootste gedeelte van de tijd bezig met of voetbal of seks, dus waarom niet alle twee?", zo zegt Linda Blommaert van Pabo.
Even wennenVia het voetbal probeert Pabo de vrouw achter de voetbalfan te bereiken. "Het idee is ontstaan bij NAC", vertelt Blommaert van Pabo. "Voor ons was dat even wennen, want normaal richten wij ons op vrouwen en koppels. Voetbal en sport was voor ons een nieuwe tak. Maar het past ons prima, elke voetbalsupporter heeft een sterke vrouw achter zich staan."
Bij winst of verlies: thuis gaat fan 'los'Bij Pabo denken ze dat het sexy ondergoed in de clubkleuren goed zal aanslaan bij de voetbalfans. "Bij winst of verlies, het maakt niet uit", zegt Linda Blommaert. "Op het moment dat de club gewonnen heeft, komt de man natuurlijk euforisch thuis. Hij ziet dan nog een keer de clubkleuren in lingerie en gaat dan helemaal los. Als ze verloren hebben, kan hij bij zijn eigen vrouw in clubkleuren troost zoeken.  
Voetbal spannender makenHet idee is dan in Breda ontstaan, NAC is niet de enige club waar Pabo lingerie voor heeft gemaakt. Ook fans van FC Utrecht, Excelsior, Heerenveen, ADO Den Haag en FC Groningen komen aan hun trekken. "Dit is een nieuwe manier van sponsoring. Sponsoring met wat meer beleving er in. Wij gaan het voetbal voor mannen en vrouwen nog wat spannender maken", aldus Linda Blommaert van Pabo.
Vrijdag in FC Onder Ons een reportage over de geel-zwarte NAC-lingerie, vanaf 17.56 en dan elk uur herhaald.
Voor meer info over de NAC-lingerie.Meer nieuws over NAC op twitter via @ronaldbrabant
App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...