Belgenmop? Inwoners van Oss houden dagboek bij terwijl ze in Vlaanderen op dievenpad waren

21 november 2014 om 13:49
nl
Een vrouw en twee mannen uit Oss hebben op dievenpad in Vlaanderen een dagboek bijgehouden. Ze liepen donderdag tegen de lamp met voor 3000 euro aan kledingstukken waar de labels nog aanhingen. Ook hadden de inwoners van Oss apparatuur bij zich om veiligheidslabels van kleding te knippen.
Geschreven door

Het gaat om een 33-jarige vrouw, een 41-jarige man en een 35-jarige man. Het parket in het Belgische Brugge heeft dit bekendgemaakt.
'Verkend met pruiken'Een woordvoerder meldde dat het drietal nauwgezet de activiteiten bijhield in een dagboek. Zo stond er onder meer: 'De zaak is al verkend met pruiken' en ‘Niet nog eens langs gaan wegens te groot risico'.
In het dagboek staan meer dan driehonderd kledingwinkels genoteerd in heel Vlaanderen. Het ging om zaken die of al bezocht waren of op de lijst stonden om te bezoeken. Sommige winkels waren ook al verkend door het drietal.
Drie diefstallen al gelinktJustitie in Brugge gaat de hele lijst uitpluizen. Drie diefstallen konden al aan de hand van het dagboek aan de vrouw en de twee mannen uit Oss worden gelinkt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.