Borsten Lucille Werner uit Eindhoven zorgden voor kijkcijferrecord in Lingo: 'Ze mogen er best zijn'

21 november 2014 om 14:44
nl
De borsten van Lucille Werner hebben de Eindhovense presentatrice een kijkcijferrecord in Lingo opgeleverd. In een speciale uitzending in 2006 scoorde de spelletjesshow het hoogste marktaandeel in de leeftijdscategorie dertien tot negentien jaar.
Geschreven door

Dat vertelt Werner in gesprek met Veronica Magazine.
'Spannend topje'De Eindhovense presenteerde in de aflevering met een diep decolleté. “Dat was na een weddenschap met Robert Jensen. Het marktaandeel was echt ongekend”, blikt ze terug.
In ruil voor de aanwezigheid van Jensen in Lingo moest Werner een ‘spannend topje’ aantrekken. In de beruchte aflevering trok de presentatrice een gesloten blouse open. Daaronder kwam een laag uitgesneden topje tevoorschijn. [YouTube:body:http://youtu.be/WjvgH8yU7Aw]
'Mijn borsten mogen er zijn'Daar schaamt Werner zich acht jaar later niet voor. “Ik heb een paar goede borsten die er best mogen zijn, dus gooi ik die wel in de strijd”, grapt ze. “Robert Jensen wilde alleen in mijn programma komen als ik met een diep decolleté zou presenteren. ‘Is goed’, zei ik.”
Erwin van Uden uit Oss, de winnaar van de laatste Lingo, zei eerder dat de uitzending met Robert Jensen zijn favoriete Lingo-moment aller tijden is.
LEES OOK: Lingo stopt, 25 jaar populair woordspelletje in 25 tweets: 'De ballen!'
Tegenvallende kijkcijfersLingo verhuisde dit jaar om plaats te maken voor De Wereld Draait Door, maar kampte op NPO 2 met tegenvallende kijkcijfers. In juli werd bekend dat de spelshow stopt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.