Nieuwe voorzitter FC Eindhoven 'Onze club gaat internationaal'

21 november 2014 om 21:35
nl
Chris Aelberts, de toekomstig voorzitter van FC Eindhoven, wil met de club de landsgrenzen over. De geboren Vlaming (62) wil de businessclub internationaliseren. "Voor het midden- en kleinbedrijf in deze regio liggen kansen in het buitenland", aldus Aelberts vrijdag. "De bedrijven daar op wijzen, kan via de businessclub van FC Eindhoven. Ik hoop dat er binnen vier jaar hier een internationaal platform staat."
Geschreven door

Aelberts is ondernemer en directeur van het Beursgebouw Eindhoven. Niet alleen wil hij de businessclub internationaal maken, hij gaat ook werken aan het verder uitbouwen van het stadion. "Dat is mijn ambitie. Maar succes heeft te maken met de plannen voor de businessclub. Slaan die aan, dan komt het beton vanzelf."
Voorzittershamer overnemenVanaf 1 januari gaat Aelberts alvast meelopen met het bestuur van FC Eindhoven, om in de zomer de voorzittershamer van Michiel Pieters over te nemen. "Ik ben al dertig jaar supporter en lang ook sponsor. Ik ben hier thuis."
"Ik heb wel moeten nadenken of ik mijn ambities als ondernemer passen bij FC Eindhoven. Dat is het geval", aldus Aelberts, die aangeeft minimaal drie jaar voorzitter te willen zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.