Zon en vrolijke gezichten bij Warandeloop Tilburg 2014 – FOTO’S

23 november 2014 om 00:04
nl
Na de succesvolle Warandenight op vrijdag is ook de Warandeloop op zaterdag goed verlopen. Met bijna vijfduizend voorinschrijvingen voor het hele weekend is de organisatie zaterdagmiddag erg tevreden.
Geschreven door

"We hebben dit jaar meer voorinschrijvingen dan vorig jaar. Vorig jaar deden er 300 scholieren mee, dat zijn er dit jaar al 500. En dat geldt eigenlijk voor iedere categorie", aldus Rob Weerts van de organisatie.
Stralende najaarszonHet officieel aantal deelnemers is dan nog niet geteld (er zijn ook mensen die niet op komen dagen, ondanks een voorinschrijving) maar volgens Weerts zijn het sowieso meer deelnemers dan vorig jaar.  Ook leuk voor de toeschouwers is de estafette, voor het eerst weer toegevoegd aan de Warandeloop.
Uiteraard zorgde ook de stralende najaarszon zaterdag voor veel vrolijke gezichten. Zowel de toeschouwers als de lopers beleefde dankzij het mooie weer een aangenaam sportevenement. Weerts: "Het is de vierde keer dat ik de Warandeloop mee organiseer, dit jaar is voor mij de beste."
Foto'sOnze fotograaf liep zaterdag over het terrein en maakte foto’s. Deze kun je bekijken in het Flickr-album Warandeloop 2014.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.