Inbreker (18) gijzelt gezin met kinderen in Erp

23 november 2014 om 12:59
nl
Een 18-jarige man uit Erp is opgepakt, omdat hij zaterdagnacht inbrak bij een huis aan de Heesakker in Erp en de twee hoofdbewoners en een kind van twee jaar opsloot in een slaapkamer. Daarnaast gijzelde hij een jongen van dertien jaar.
Geschreven door

De bewoner van het huis belde rond halfvier 's ochtends de politie, omdat hij een onbekende man in de deuropening zag staan.
Tweejarig kind opgeslotenZijn vriendin sprak de inbreker aan. De inbreker sloot daarop de slaapkamerdeur en barricadeerde de deur. De man en vrouw en een tweejarig kind dat bij hen logeerde, zaten daardoor opgesloten.
De inbreker dacht een uitweg te hebben gevonden, maar belandde in de slaapkamer van de dertienjarige zoon van het stel. Hij bedreigde de jongen met een schaar en hield hem enige tijd vast in de kamer.
Onder invloed van drank of drugsAgenten waren intussen in het huis en bevrijdden de zoon. De inbreker is meteen aangehouden. Hij was vermoedelijk onder invloed van alcohol of drugs. Voor het gezin is slachtofferhulp ingeschakeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.