Ontmoetingsplek van vriendengroep gaat in vlammen op in Hoogeloon: 'Ze zijn ontzettend geschrokken' - Omroep Brabant

Ontmoetingsplek van vriendengroep gaat in vlammen op in Hoogeloon: 'Ze zijn ontzettend geschrokken'

23 november 2014 om 14:53
nl
Een groep tieners werkte er de afgelopen weken ontzettend hard aan en zaterdagavond zouden de vrienden er voor het eerst echt samenkomen, maar dat kan niet meer. Hun ontmoetingsplek, een schuur naast het huis van een van de jongeren, ging in vlammen op. "Ze zijn er echt stuk van. Ze hebben er zo lang aan gewerkt", zo zegt de eigenaresse van de schuur.
Geschreven door

Ze had de schuur voor haar zoon helemaal leeggehaald, zodat hij daar met zijn vrienden terecht kon.
Enorm geschrokkenGelukkig waren hij en zijn vrienden zelf niet in de schuur op het moment dat de brand uitbrak. Wel zijn ze enorm geschrokken. "Hij had er al een mooie bank staan en allerlei spullen, waaronder een dj-set met computer. Dat is allemaal weg nu." Na een heftige periode achter de rug te hebben gehad, was de plek voor de jongen en zijn vrienden echt iets waar hij naar uitkeek, zo vertelt zijn moeder.
De jongeren zouden er zaterdagavond een surpriseavond houden en hadden allemaal al iets voor elkaar gekocht. De cadeautjes lagen helaas ook in de schuur en daar is niets van over. De brandweer kwam zaterdagavond met meerdere voertuigen ter plaatse. Omdat de vlammenzee metershoog was, trok de schuurbrand veel bekijks van omstanders.
Wat de oorzaak is geweest, blijft onduidelijk. Ook de eigenaresse van de schuur heeft daar geen idee over.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.