Bredanaar krijgt klappen en wordt in garage opgesloten door drie jonge inbrekers

23 november 2014 om 15:41
nl
Drie jongens tussen de zestien en achttien jaar hebben zaterdagavond ingebroken bij een garage van een huis in de Magnoliastraat in Breda. Een man die op bezoek was hoorde herrie in de garage en kwam oog in oog te staan met de verdachten. Zij sloegen vervolgens op de vlucht.
Geschreven door

De dieven hadden rond kwart voor twaalf een garagedeur geforceerd. De man die op bezoek was ging een kijkje nemen in de garage omdat hij veel lawaai hoorde. De inbrekers namen toen de benen en vluchtten op twee van de drie fietsen die buiten stonden.
Ingesloten in garageDe alerte bezoeker nam de achtergebleven fiets van het drietal en zette deze in de garage. Even later kwam het drietal terug voor de achtergelaten fiets. Ze sloegen het slachtoffer in zijn gezicht en sloten hem vervolgens op in de garage.
De verdachten reden zonder buit weg in de richting van de Acaciastraat zonder buit. De politie is op zoek naar de jongens. Het gaat om drie jongens die ongeveer 1.70 meter lang zijn. Eén van de jongens was mager. Ze droegen alledrie een capuchon over hun hoofd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.