Agressieve fietser uit Helmond gaat door het lint als agenten hem aanspreken op rijden zonder licht

23 november 2014 om 17:36
nl
Een 40-jarige man uit Helmond ging zaterdagavond op de Lucas Gasselstraat compleet door het lint toen agenten hem aanspraken op het fietsen zonder licht. De Helmonder begon te schelden, bedreigde de dienders met de dood en verdraaide de vingers van een agent.
Geschreven door

De politie vroeg de man om een legimitatiebewijs toen hij opeens begon te schelden. Hij verklaarde geen identiteitsbewijs bij zich te hebben en bleef de agenten uitschelden. De politie besloot de Helmonder hierop aan te houden, waarna hij compleet door het lint ging.
Drugs gevondenTijdens een worsteling bedreigde de Helmonder de agenten met de dood. Toen de agenten hem na veel moeite in de boeien sloegen, werd hij naar het politiebureau gebracht. Hier vond de politie tussen zijn kleren een zakje met cocaïne. Het is niet duidelijk of hij tijdens de arrestatie onder invloed was.
Een politieagent is met verwondingen aan zijn vinger naar het ziekenhuis gegaan. Mogelijk zijn de banden van de duim opgerekt of ingescheurd. De andere agent liep door de worsteling met de verdachte schaafwonden op. De man zit nog vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.