Video

Levende tijger jaagt vaders in Fata Morgana in de Efteling de stuipen op het lijf

24 november 2014 om 12:30
nl
Een levensechte tijger en mensen in plaats van poppen in de Eftelingattractie Fata Morgana. Het pretpark in Kaatsheuvel heeft vier vaders voor de gek gehouden. Sanjé Gangadin was een van hen en hij kan er wel om lachen: "Het was superleuk."
Geschreven door

In een filmpje dat de Efteling maandag online heeft gezet, is te zien hoe de vaders met hun vrouw en kinderen naar de Fata Morgana lopen. Op dat moment wordt de vrouw gebeld en gaan de nietsvermoedende vaders samen met de kinderen de Fata Morgana in.
Bekende buikdanseresDe attractie blijkt tot leven te zijn gekomen. Sommige poppen zijn vervangen door echte mensen en de vaders schrikken van een tijger die er wel heel echt uitziet. "Ik schrik niet zomaar. Die tijger was levensecht", zo vertelt Gangadin. De buikdansers aan het eind van de rit kwamen de vaders wel erg bekend voor.[YouTube:body:http://youtu.be/-8h1hxEw4MA]
Voor het filmpje zijn vijftien verborgen camera's gebruikt. De Efteling had twaalf gezinnen uitgenodigd, die te horen kregen dat ze wat hadden gewonnen. De moeders wisten ook van niks, alleen dat ze hun kledingmaat van tevoren door moesten geven.
Efteling verwondertHet filmpje is gemaakt toen de Fata Morgana voor onderhoud was gesloten. De Efteling wil ermee laten zien dat het pretpark na bijna 63 jaar nog altijd weet te verwonderen.
En of de tijger echt is? Dat laat de Efteling graag aan de kijker over.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.