Wie herkent de dode man die brandend werd gevonden in Boxtel? Foto van het slachtoffer

24 november 2014 om 15:47
nl
De politie heeft maandag een foto en een signalement verspreid van de man die een week geleden brandend werd gevonden in een bos in Boxtel. De foto toont het hoofd van de nog steeds onbekende man. Ook vroeg de politie voorbijgangers maandag in Sparrenrijk of ze iets gezien hadden.
Geschreven door

Het signalement van het slachtoffer en de foto van de dode man maken duidelijk dat het gaat om een blanke, kalende man met grijs haar. Hij heeft een opvallend gebochelde rug, luidt het signalement. (Foto is op verzoek van de nabestaanden verwijderd, red.)
Nieuwe getuige gevondenDe politie hield het passantenonderzoek op drie locaties in de buurt van het Sparrenrijk. Tientallen autobestuurders en wandelaars werd gevraagd of ze onlangs iets bijzonders hebben gezien of gehoord dat van belang kan zijn. Het onderzoek leverde één getuige op die de politie nog niet had gesproken.
Lees ook: Bezoekers Sparrenrijk Boxtel geschokt na lugubere moord
Precies een week geleden werd het brandende lichaam van een man gevonden door een wandelaar. De man was al overleden toen agenten arriveerden. De politie gaat uit van een misdrijf.
Identiteit onbekendWie de man is, is nog steeds niet bekend. Er is sectie op het lichaam verricht, maar over de uitkomsten doet de politie geen mededelingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.