Politie bezoekt honderden adressen: man uit Halsteren moet nog halfjaar cel in

24 november 2014 om 17:56
nl
Een 21-jarige man uit Halsteren die nog 180 dagen celstraf moet uitzitten, is aangehouden in Roosendaal. Agenten bezochten vorige week in West-Brabant en Zeeland 270 adressen om openstaande boetes te innen en mensen op te pakken die nog een gevangenisstraf tegoed hadden.
Geschreven door

De politie inde in totaal 24.430 euro aan boetes en hield 37 mensen aan. Zij hadden samen nog bijna drie jaar aan gevangenisstraf tegoed. De man uit Halsteren werd opgepakt aan de Hoogstraat in Roosendaal. Het is niet bekend waarvoor hij veroordeeld is.
Bewust schuilhoudenTijdens de actie heeft de recherche ook gezocht naar mensen die zich bewust schuilhielden. Ook werd er samengewerkt met de Belastingdienst en werden kentekens gescand.
Van tevoren bekendgemaaktMet de actie wilde de politie laten zien dat niemand 'de dans ontspringt' als het gaat om het betalen van boetes en het uitzitten van celstraf. De politie heeft de actie van tevoren bekendgemaakt, zodat mensen nog een laatste kans hadden zich te melden bij het politiebureau.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.