Mogelijk documentaire over Feyenoord-supportertje Mikey uit Putte, maar vader weet van niets - Omroep Brabant

Mogelijk documentaire over Feyenoord-supportertje Mikey uit Putte, maar vader weet van niets

24 november 2014 om 21:00
nl
Journalisten van de Franse televisiezender Canal+ hebben plannen om een documentaire te maken over Mikey Wilson uit Putte, een Feyenoord-fan die op vijfjarige leeftijd wereldberoemd werd. Zijn vader weet echter van niets.
Geschreven door

In de finale van de UEFA Cup in 2002 deed Mikey wat duizenden andere supporters deden: de middelvinger omhoog steken. ANP-fotograaf Jasper Juinen aarzelde geen seconde en maakte een foto van de vijfjarige supporter. Mikey groeide hierdoor onbedoeld uit tot een ‘interneticoon’.
MailwisselingCanal+ wil nu, twaalf jaar na de bewuste finale tussen Feyenoord en Borussia Dortmund, een documentaire maken over Mikey en vader Ronald. Dit blijkt uit een mailwisseling tussen Canal+ en Omroep Brabant.
De journalisten willen graag in contact komen met de fanatieke Feyenoord-supporters, maar dat is volgens de zender nog niet gelukt. Het is dus nog maar de vraag wanneer de documentaire verschijnt.
Reactie vaderDe vader van Mikey, Ronald, zegt tegen Omroep Brabant van niets te weten. "Ze hebben me nog niet benaderd, dus ik weet van niets. Ik word platgebeld door allemaal mensen, maar dus nog niet door mensen van Canal+."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.