NAC schorst Tighadouini en Seuntjens vanwege onprofessioneel gedrag

25 november 2014 om 11:27
nl
NAC Breda heeft dinsdag aanvallers Adnane Tighadouini en Mats Seuntjens vanwege onprofessioneel gedrag uit de selectie gezet. Dat meldt de club op de site.
Geschreven door

Beide spelers moesten dinsdag op gesprek komen bij technisch directeur Graeme Rutjes en trainer Eric Hellemons. Ze zijn voor de training al naar huis gestuurd en voor onbepaalde tijd geschorst.
Spelers zorgen voor afleiding"Beide spelers hebben de afgelopen weken verschillende keren laten zien niet mee te kunnen in het teamproces", laat Rutjes weten. "Het is ons ernst. De fase waarin NAC zich bevindt, vraagt om strijd, discipline en de wil om te winnen. Alleen dan kunnen we handhaving in de Eredivisie bewerkstelligen.”
"De selectie werkt als één team aan dit doel en kan hierbij geen afleiding gebruiken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met deze groep uit de degradatiezone komen als we met z'n allen de schouders eronder zetten. Daar hebben we honderd procent inzet van iedereen bij nodig", besluit Rutjes.
NAC staat er sportief erg slecht voor. De club verloor afgelopen weekend met 2-0 van Go Ahead Eagles en verkeert in de degradatiezone.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.