Video

'Horrorvilla' in Moergestel trekt massaal fans Roy Donders, makelaar woedend op RTL

25 november 2014 om 20:17 • Aangepast 24 april 2020 om 20:24
nl
De Belgische makelaar Heeren uit Turnhout is woedend op Roy Donders en op RTL. Vorige week klom de Stylist van het Zuiden over het hek van 'horrorvilla' Dennenhoef in Moergestel. Het vervallen landgoed staat voor 2,5 miljoen euro te koop bij de makelaar.
Geschreven door

Donders klom over het hek omdat hij belangstelling had voor de villa. Door de actie van Roy Donders loopt het nu storm bij de  griezelplek. Veel fans klimmen net als Roy ook over het hek om de villa van binnen te bekijken.
Roy Donders zal het waarschijnlijk niet geweten hebben. Maar twintig jaar geleden werd op landgoed de Italiaans/Brabantse maffia-baas Antonio Brizzi in zijn eigen huis geliquideerd. Sinds die tijd lijkt het landgoed besmet. De uit 1910 daterende villa is in verval geraakt en lijken kopers geen interesse te hebben.
Nieuwe toeristische attractie Door de actie van Roy Donders bij de moordvilla lijkt Brabant plots een nieuwe toeristische attractie rijker. Veel volgers van het programma willen de vervallen villa nu ook van binnen bekijken.
Vaders klimmen over het hek met hun zoon(tje) om binnen te kijken, terwijl moeder in de auto bij de poort blijft wachten. En… het is bizar en luguber wat je te zien krijgt. Als een magneet trekt de villa mensen aan: Ze komen fotograferen, filmen of spoken. Ze komen zelfs  brand stichten en vernielingen plegen.
Eens zo trotsVan het eens zo trotse bezit van de Brabantse topcrimineel Antonio Brizzi (die het huis in één keer contant  betaalde) is weinig meer over. De villa en landgoed waar ook 32 kangoeroes werden gehuisvest is anno 2014 totaal verloederd.
De makelaar wilde overigens absoluut niet meewerken aan een reportage over de villa.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.