Politie gaat verder met onderzoek in huis van brandende man uit Esch, fietsen in beslag genomen

26 november 2014 om 08:16
nl
Het onderzoek in het huis van de man, die vorige week brandend werd gevonden in een bos in Boxtel, gaat woensdag verder. De politie heeft een witte tent geplaatst voor het huis aan de Groenweg in Esch. Ook in de achtertuin staat een grote tent.
Geschreven door

Het huis wordt bewaakt door de politie. Naast de tent staat een grote container voor het huis. De straat is nog steeds afgezet. Woensdag heeft de politie fietsen in beslag genomen. Het gaat om fietsen die bij het huis van het slachtoffer stonden.
[Tweet:body:https://twitter.com/erik_peeters/status/537483446286041088]
Een wandelaar ontdekte het brandende lichaam vorige week maandag in het bos Sparrenrijk. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Lange tijd was onbekend wie de in brand gestoken man was. De politie verspreidde daarom foto's van de man. Daar kwam uit dat het om een 46-jarige inwoner van Esch gaat.
Weinig contact met inwoners EschDe man is van Syrische afkomst en woonde met vrouw en drie kinderen in Esch. Er was weinig contact tussen de bewoners uit het dorp en de Syrische familie. "Ze spraken ook nagenoeg geen Nederlands", vertelde een omwonende dinsdagavond.
LEES OOK: Buren van gevonden man uit Esch geschrokken: 'Je zag hem niet vaak'
Het onderzoek begon dinsdagavond. Veel buurtbewoners stonden aan de politielinten. De hele straat werd afgezet. Dinsdagavond werden ook de drie kinderen van de man met hun koffertjes in de hand naar buiten geleid.
[Youtube:body:http://youtu.be/Nct-oyWD5zM?list=UUp2w6RCcZ2pgCgvNZCN4ciA]
Gerucht over aanhoudingIn het dorp gaat het gerucht dat er iemand in verband met de dood van de man zou zijn aangehouden. De politie kan dit niet bevestigen.
[Tweet:body:https://twitter.com/renevanhoof/status/537490133323640832][YouTube:body:http://youtu.be/OFQIm7K2z7M]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.