12-jarige Emma uit Tilburg is actrice voor een dag: 'Het was zo cool, ik wil ook actrice worden'

26 november 2014 om 11:13
nl
Tientallen gillende kinderen, een horde fotografen, een rode loper voor de deur en aankomen met een echt limousine. De 12-jarige Emma Castelein uit Tilburg is woensdag actrice voor een dag.
Geschreven door

"Dat er zoveel kinderen zouden staan, had ik niet verwacht', vertelt Emma nadat ze van de rode loper afloopt. In haar galajurk is ze woensdagochtend samen met haar vriendinnen opgehaald door een limousine. "Dat was zo cool met al die lichtjes", vertelt ze. "En we hadden ook lekker champagne", vult vriendinnetje Rowena aan. "Wel kinderchampagne natuurlijk."  
Vroeg uit bed Emma had de meeste punten bij elkaar gewonnen met het online spe, de Disney Movie Magic game. Emma vond het leuk dat ze de prijs had gewonnen maar zij en haar vriendinnetjes moesten wel hun wekker erg vroeg zetten. "Ik stond om halfzes al naast mijn bed", vertelt vriendinnetje Patty, "maar dat was het allemaal waard." De meisjes moesten zo vroeg uit bed om er voor te zorgen dat ze er tip top uitzagen met hun galajurk en gekrulde haar.
Bioscoopzalen nagebouwdAlle kinderen van de Basisschool Helen Parkhurst mochten meegenieten van de prijs want na de aankomst van Emma en haar vriendinnen mocht iedereen film gaan kijken op een groot scherm. In een tent op het schoolplein en in een lokaal in het gebouw waren bioscoopzalen nagebouwd en konden de kinderen met een zakje popcorn naar een Disney-film kijken. En daarna begon de gewone schooldag weer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.