Fietser (16) na 'grap' mishandeld door automobilist in Overloon

26 november 2014 om 15:46
nl
Een 16-jarige scholier is in Overloon mishandeld door een onbekende automobilist. Dat gebeurde na een verkeersruzie op 19 november op de kruising van de Stevensbeekseweg en de Rondweg, vlakbij Venray. De jongen raakte gewond aan nek en hals en moest worden behandeld door een dokter.
Geschreven door

De scholier fietste rond half vijf die woensdagmiddag samen met een schoolvriend naar huis. Op de kruising aangekomen stonden ze als grap iets langer stil .
MishandelingEen aankomende automobilist werd hiervan boos, stapte uit en begon de jongen te mishandelen. Hij sloeg en duwde hem, waardoor de jongen viel en met zijn nek op de stoeprand terecht kwam. Ook greep de verdachte het slachtoffer bij de keel en wurgde hem, waardoor de jongen korte tijd geen lucht kreeg.
Een voorbijganger kreeg de automobilist tot bedaren, waarna de jongen verder fietste.
Toch naar de dokterOnderweg werd hij misselijk en moest hij door zijn vader worden opgehaald om naar de dokter te gaan. Hij moest zich onder medische behandeling stellen. Ook de fiets van het slachtoffer raakte beschadigd.
De politie is op zoek naar de automobilist en heeft zijn signalement verspreid. Het gaat om een blanke man van 50-60 jaar met een Brabants accent en een bril op.
Ook wordt getuigen gevraagd zich bij de politie te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.