Burgemeester Haaren biedt luisterend oor aan inwoners Esch na vondst dode man

26 november 2014 om 23:13
nl
Burgemeester Jeanette Zwijnenburg-van der Vliet van de gemeente Haaren heeft woensdagavond laten weten dat de inwoners van Esch, dat onder Haaren valt, contact met haar op kunnen nemen om te praten over de verbrande dode man.
Geschreven door

"Ik voel me betrokken bij de Essche gemeenschap en mocht u behoefte hebben aan contact, dan ben ik natuurlijk beschikbaar voor u", liet ze weten op de kabelkrant van Lokale Omroep Haaren. "Voel u vrij om contact op te nemen."
Geschrokken burenDe buren van de 46-jarige man die vorige week brandend werd gevonden in een bos in Boxtel, zijn erg geschrokken. De politie is sinds dinsdag bezig met een groot onderzoek bij zijn huis aan de Groenweg in Esch.
Op maandag 17 november werd de man aan de Molenwijkseweg in Boxtel gevonden. Een wandelaar meldde dat er een lichaam in brand stond in het bos Sparrenrijk waar hij zijn hond uitliet. Toen de politie en brandweer ter plekke kwamen, was het slachtoffer al overleden.
Foto's van de manHet was lange tijd onbekend wie de man was. Daarom verspreidde de politie foto’s van zijn lichaam en daar kwam uit dat het ging om de inwoner van Esch.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.