Moord op Syriër uit Esch blijft mysterie: 'Man met tape vastgebonden en in brand gestoken'

27 november 2014 om 07:09 • Aangepast 21 november 2020 om 21:23
nl
De 46-jarige in Esch wonende Syriër die vorige week maandag in een bos in Boxtel dood werd aangetroffen, was met tape vastgebonden, met een brandbare vloeistof besprenkeld en daarna in brand gestoken. Dat zegt een hulpverlener die de man dood in het bos Sparrenrijk heeft zien liggen, zo meldt De Telegraaf.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens de Telegraaf zou de Syriër met zijn gezin afgezonderd van de rest van Esch leven. Twee kinderen gingen wel naar de basisschool en de crèche. De ouders hadden amper contact met de buurt. Buren van de man zeiden echter tegen Omroep Brabant dat de man altijd opgewekt en sympathiek was. Identiteit lang onduidelijkDe politie doet geen mededelingen over hoe de man om het leven is gekomen, maar zegt wel uit te gaan van een misdrijf. Rechercheurs deden de afgelopen dagen sporenonderzoek in het huis aan de Groenweg waar het slachtoffer met zijn vrouw en drie kinderen woonde.
Lang bleef onduidelijk wie de dode man was die brandend in het bos in Boxtel werd gevonden. Niemand had het slachtoffer als vermist opgegeven. Maandag publiceerde de politie foto's van hem. Dinsdagavond stelde de politie de identiteit van de man definitief vast en werd een grootschalig onderzoek gestart.
Onderzoek in huis blijft doorgaanHet politie-onderzoek in het huis in Esch van de 46-jarige man die begin vorig week brandend werd gevonden in een bos in Boxtel gaat nog zeker de hele donderdag en mogelijk ook nog vrijdag door.

Volgens mediaberichten gaat het om een man van Syrische afkomst die nog niet lang met zijn vrouw en drie kinderen in Esch woonde. De politie bevestigt dat hij niet als vermist was opgegeven, ook niet door familie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!