PSV-Feyenoord verplaatst naar dinsdag 20.45 uur na afbreken wedstrijd tegen Estoril

28 november 2014 om 11:26
nl
PSV-Feyenoord wordt verplaatst naar dinsdagavond. De aftrap is om 20.45 uur. Dat heeft de KNVB zojuist bekendgemaakt na overleg met de clubs.
Geschreven door

De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland op zondagmiddag, maar moet verplaatst worden omdat PSV vrijdag nog de tweede helft speelt tegen Estoril. De regels schrijven voor dat er 48 uur tussen twee wedstrijden moet zitten.
Sportief uitgangspunt"Dat is een sportief uitgangspunt dat we heel belangrijk vinden", zegt operationeel directeur Gijs de Jong van de KNVB. "We hopen dat fans die zondag zouden gaan ook dinsdagavond de mogelijkheid hebben om te gaan. Vanzelfsprekend hebben we begrip voor de teleurstelling van fans die de wedstrijd liever zondagmiddag 16.45 uur hadden gezien."
Een belangrijke voorwaarde voor de KNVB bij het verplaatsen van de wedstrijd was dat het voor fans van Feyenoord mogelijk zou blijven af te reizen naar Eindhoven. Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven zegde donderdagavond direct toe daar medewerking aan te verlenen.
Heel veel regenDe wedstrijd tegen Estoril moet vrijdag worden afgespeeld omdat doorspelen donderdag door de regen onmogelijk werd. Het duel wordt om 17.00 uur hervat vanaf de 46e minuut, bij een 3-2 stand

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.